ABD’de “Motifs Embroidered from Turkey” Başlıklı Sergi
28 Ocak 2016 13:07

Gazi Üniversitesi Amerika Birleşik Devletleri Eğitim Programı kapsamında ABD’de bulunan Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Yetim, Michigan State University Center for European, Russian and Eurasian Studies’de    “Motifs Embroidered from Turkey” başlıklı kişisel sergi düzenledi.   19 Kasım’da açılan sergi 25 Kasım 2015 tarihine kadar International Center’da çeşitli ülkelerin öğretim üyeleri, öğrenciler ve ilgililerin beğenisine sunuldu. Sergi açılışı öncesinde Michigan State University Center for European, Russian and Eurasian Studies Visiting Turkish Scholors Presentations Series kapsamında akademisyenlere ve katılımcılara “Embroideries from Turkey” konulu sunum Doç. Dr. Fatma Yetim tarafından yapıldı.