Gazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğretim elemanlarının İngilizce dil becerilerinin geliştirilmesi amacıyla İngilizce konuşma kursları düzenlenmiştir. Gazi Üniversitesi ile Türk Amerikan Derneği İşbirliği kapsamında hazırlanan İngilizce konuşma kurslarında öğretim elemanlarının İngilizce konuşma, tartışma, dinleme ve anlama becerilerini geliştirmeleri hedeflenmiştir. Öğretim elemanlarına haftada 2 ders saati olarak planlanan ücretsiz İngilizce konuşma kurslarına yoğun talep olmuş ve toplam 421 öğretim elemanı bu programa başvuru yapmıştır. Başvuru yapan öğretim elemanları Türk Amerikan Derneği tarafından online yazılı ve yüz yüze sözlü seviye tespit sınavına alınmıştır. Seviye tespit sınav sonuçlarına göre 290 öğretim elemanı Üniversitemiz merkez yerleşkesinde düzenlenecek olan İngilizce konuşma kurslarına katılacaktır.

Yoğun ilginiz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Melike ÖZER KESKİN

YUDAM Müdürü